Поиск по сайту
Реклама
Новости

На круглому столі в рамках виставок „Промхолод” і „МаРГо” обговорили специфіку просування спеціалізованих компаній

В рамках виставок „Промхолод” і „МаРГо” (організатор – компанія „Євроіндекс”), відбувся круглий стіл „Комплексне просування компаній, що працюють на ринку промислового кондиціонування, холодопостачання і вентиляції”. Під час круглого столу обговорювалися основні канали і специфіка просування спеціалізованих компаній і їхньої продукції.

Вперше в рамках спеціалізованих виставок зібралися керівники і маркетологи компаній з одного боку і провідні спеціалісти в сфері виставкового маркетингу, зв’язків з громадськістю, головні редактори спеціалізованих ЗМІ, керівники профільних громадських організацій – з іншого. Це дало можливість поглянути на просування спеціалізованих компаній в комплексі, а не порізно.

За словами Валерія Курейка, Генерального директора компанії Publicity Creating, круглий стіл можна назвати унікальним. Обговорення мало двосторонній характер, було об’єктивним і корисним. Подібні заходи організатор виставок планує проводити і надалі.

Довідка
Publicity Creating успішно працює на українському ринку 9 років (з початку 1998 р.), спеціалізація компанії – стратегічні комунікації і PR. Компанія співпрацює з оргкомітетами провідних виставок („Євроіндекс”, КМКЯ, Зовнішекспобізнес, Акватерм та інші).

За додаковою інформацією звертайтеся:
info@publicity-creating.ua

7 марта 2007 г.
Вход для пользователей
 
© Крымский строительный портал, 2003-2021